Прецедент в историята на Като две капки вода“! За първи път

...
Прецедент в историята на Като две капки вода“! За първи път
Коментари Харесай

Прецедент в Капките! Голяма изненада за финала

Прецедент в историята на „ Като две капки вода “! За първи път 8 участници ще мерят сили на огромния край, който е на 13 май в „ Арена София “.

Водачите във краткотрайното класиране Влади Зомбори, Наско от Б.Т.Р., Християна, Иво Аръков и Елена Атанасова получават по 2 точки за финала, а останалите – Панайот Панайотов, Мария и Джулиана Гани, влизат в Арената с 0.

Полуфанала на „ Капките “ го завоюва Панайот Панайотов като Мик Джагър.

Тази вечер е полуфиналът на „ Като две капки вода “ 12. Експертното жури в състав Хилда Казасян, Димитър Ковачев-Фънки, Веселин Маринов и Любо Киров за финален път ще правят оценка музикалните осъществявания и превъплъщенията на звездните участници.

Първи на сцената излезе Влади Зомбори, на който се падна сладката задача да се преобрази в секссимвола Джордж Майкъл. Актьорът извърши песента „ Freedom ‘90 “.

Както подчертаха водещите на шоуто Рачков и Геро, Зомбори огловява класацията и довечера няма потребност да се състезава, а единствено да се любува – той е сигурен финалист на сезон 12.

„ Всеки път пея за кеф на тази сцена. За мен свободата е независимост на духа. Шоуто „ Като две капки вода “ ми оказа помощ да разкрия едни надълбоко скрити качества “, показа артистът.

„ Образът довечера е едно към едно. Изключителен хамелеон е Влади. Можеш да се превъплъщаваш, само че най-важното е, че хващаш характера на изпълнителите “, безапелационен е Любо Киров. „ Ти пя като музикант и съм сюрпризирана от това, което направи довечера “, добави Хилда Казясян.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР